BACKGROUND

Friday, August 3, 2012

ALHAMDULILLAH!

Syukur ya Allah kerana masih diberi ruang untuk bernafas dimuka bumi ini. Syukur kerana dikurniakan sebuah kejayaan (walaupun result tak hebakkk mana), Syukur kerana masih diberi kesempatan untuk melalui Ramadhan sekali lagi dan Syukur kerana dikurniakan orang-orang penting yang sentiasa menyokong dikala ups and downs.

Masih terkedu bila check e-mail tadi. Alhamdulillah sudah OFFICIALLY bergelar graduan Ijazah Sarjana Muda Perakaunan. Ini hadiah istimewa buat UmmiAbah. Orang-orang kuat yang sentiasa ada disisi tatkala diri terasa lemah dan kosong, semua lecturers yang banyak membantu, kawan-kawan rapat (especially 7 Wells),classmates,coursemates dan semua sekali. 

Dear parents,now,proudly to say that your investment is really paid off. Terima kasih sebab buat Na tak terikat dengan apa-apa hutang, cuma sentiasa berdoa agar diberi kesempatan dan waktu agar dapat membalas segala jasa dan budi baik kalian suatu hari nanti. InsyaAllah :')

"Even a mistake may turn out to be the one thing necessary to a worthwhile achievement." - Henry Ford

Yeah. I love that Quote. Saya bukan lah dilahirkan sebagai seorang yang bijak pandai. Tapi saya percaya dengan usaha kita boleh berjaya. Sering positive dengan ujian yang menimpa dan kena kuat dengan cabaran yang mendatang. Senang kata take it easy babes. As a final year student, busy sangat sangat SANGAT! Yeah! Mentally and physically must be strong. Yes it a must! If not, perasaan nak give up tu mesti ada tak campur tolak darab bahagi lagi dengan gangguan syaitonnirrajim tuh. Kuss semangat.

Whatever it is, just believe in yourself that YOU CAN DO IT AND JUST DO IT :) 
Good luck.

NotaNana : Kerja or business? *dilemma*

Puan Hajjah Norlaila Abdullah+class MAF680 kini hanya tinggal kenangan. Selamat tinggal UiTM Jengka :'(.

2 comments:

missnanabubu said...

tahniahhh sayangggg! mmuahhhh

Omu Rice said...

tahniah....keje ap skrg ni???