BACKGROUND

Wednesday, June 15, 2011

FAR 450

Salam semua. Maaf blog tak sempat dihupdate ekoran busy dengan test, project, kelas and whatsoever.
 Plus, lappy buat perangai.
 Minus, guna hp tak feel untuk menaip dan ditaip. Ngeeee.
 Darab, final exam just around the corner. Takut giler. 
Bahagi, banyak lagi harus dicover untuk study.
Buat kawan-kawan yang buat blogwalking, nanti saya visit blog anda balik okey. Terima kasih sebab sudi menjengah ruang buwook saya ni. Eheeee.

Sekarang harus FOKUS untuk FAR450. 
Pastiiiii berjaya..............TAPI....


Rindu nak berparty party.

Rindu nak main baling-baling tepung lagi.

Main badminton petang-petang.

Karok marok jugak.

Jadi architect tak bertauliah juga terpaksa dihentikan buat sementara waktu ;p (tak da kaitan)

NotaNana: Pejam celik pejam celik dah nak habis rupanya intersesi. Tapi habis je intersesi, 21hb (final exam) dan 27hb Jun da kena start internship. Wuawua. Tak sempat berpoya-poya lepaks rumah lama-lama.



*GAMBAR TIADA KAITAN DENGAN TAJUK ENTRI. SEKIAN, TERIMA KASIH ^.^/*

8 comments:

ceq mas said...

waaa akitek berbaju kurung pegi site???huhuhu

♥ p a A n i ♥ said...

wahhh. bertepung bagai.

Shazana Hanis said...

ceq mas; hehe. Architect yg xditauliahkan. Apa pun xbley. Apa pun xbley. Mas,nice to know u la. Sweet n friendly ;)

Shazana Hanis said...

paani: hehe. Tepung baik utk kulit muka ;)

anem ahia said...

haha...saya la arkitek tu...kah kah kah

ceq mas said...

me too

Shazana Hanis said...

anem; eh eh awak pakai seluar la :p

Shazana Hanis said...

mas; ;)