BACKGROUND

Sunday, February 19, 2012

Kagum dengan gambar Pre-Wedding ini!

Assalamualaikum!

Di hari Ahad ni tiba-tiba rajin pulak nak update blog. Perasaan kagum tengok sekeping gambar ini. Betul lah kata orang sekeping gambar mampu memberikan seribu makna.


Gambar pre-wedding Imam Muda Hassan. Awesome sangat! 
Sekadar memegang Al-Quran dan tasbih.
Berkahwinlah... dengan itu pandangan lebih terjaga, maruah lebih terbela, kehormatan lebih terpelihara.
NotaNana : Alangkah bahagianya hidup jikalau mendapat suami seperti ini ;) 

Dan buat korang yang masih single/taken, you should read this!
Sekadar berkongsi carta di bawah dengan korang by Ustaz Azhar Idrus :) 


Perkahwinan yang paling berkat adalah yang paling murah mas kahwin dan paling murah belanjanya.

Perempuan tak solehah digalakkan kahwin denga lelaki soleh. Perempuan solehah tak digalakkan kahwin dengan lelaki tak soleh.

Jangan pikat wanita kalau anda tak bersedia cintakan dia.

HARAM jika jadikan wanita itu kekasih tetapi tiada niat untuk nikahinya.

Picture : Credit kepada yang berkenaan :) 

3 comments:

Zaki Muhammad said...

Yalah. Saya pun bagitu teruja. Gambar tersebut nampak simple tetapi penuh dengan makna.
Hehehe

anem ahia said...

bestnye dapat kawen

NahriNet said...

salam..
berminat utk beli domain utk blog ni tak?

cth

www.nama domain yg dipilih.com


if berminat blh email ,sms or call saya ye

email : sales@nahrinet.com

hp : 019 979 7070

thanks