BACKGROUND

Thursday, July 28, 2011

I wish I was there!

Malaysia vs Singapura! 

Honestly, kalo saya ada kat KL memang da lama saya ada kat Stadium Bukit Jalil, jadi salah sorang pompom girl yang tidak bergaji. Heee. Join my other friends. Jujur cakap jeles tau tak bila kat FB smua friends busy nak gi stadium. Da la miss chances nak tengok Liverpool, Chelsea dan Arsenal. *SIGH* 

Tapi apakan daya since da keje schedule teramat tight. Dan saya di Kuantan. Trust me, zaman belajar memang tetap terbaik. Semuanya terletak pada jati diri (I mean if nak gi kelas ke tak, nak makan apa, smuanya you have to decide on your own). Ecececeh.

Sebelum terbabas, tonight, whatever the result is, my dear Malaysia, you will always the winner in my heart and the rest also (fans).. 
Tinggal 18 minit lagi, just hoping for the best! 
1-1, it's quite tough but GO TIGER GO.
Raawwwwrrrrrr aummm aummmmm.

NotaNana: I am not a good commentator. I admit it. Ngeeeeee ;)
Proud to be MALAYSIAN. Tanah tumpah darahKU.

7 comments:

abghani said...

seri 1-1 but s,pore layak pusingan selanjutnya...aku kecewa tapi malaysia tetap di hati

fiq. said...

best ke p sana?hangat tak?hangat tak? haha


awak ke yang main laser tu?heh

Shazana Hanis said...

abghani:yup mmg kecewa sbnrnya..tp tetap bangga kerana sy anak jati malaysia..100% malaysians, no foreighners (best tagline ever) ompared to singapore kan?? ;)



fiq: nana xpi sana la..keje..hahahaha..gelak guling2..xmain ar laser, biar pun kalah tp tetap dgn bermaruah kan ;p

Dzulaikha said...

i was there. hoho. it was a great atmosphere ever. meremang masa nyanyi negaraku tau =)

Shazana Hanis said...

ika: wanna feel the same atmosphere! jealousy! -_-

Einaz Shah Rizal Thomas said...

haiy .
owner belog.
einaz here ;D
SELAMAT MENJALANI PUASA YANG KELIMA .

Ash Burn said...

x g pun xpe nana.support dpn tv pun ok.ahaaha