BACKGROUND

Sunday, July 3, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011



Hello bloggers! Abang Ben buat segmen lagi. YEAY! Nak join nak join (muka tak malu). Orang lain da lama join tak kecoh pun! Okok for those yang terlambat macam Nana,dan nak join jugak  klik SINI!

Sebelum ni Nana pernah join segmen, Blogger Hijau Mai Singgah Sat Noo dan jugak Ben Ashaari Ajak Kritik Blog Aku. Impak dan pengaruh Abang Ben memang kuat. Jadi, tidak hairanlah Abang Ben pernah terima bermacam-macam award dan pernah keluar di majalah.

Once join segmen, terus dapat ramai kawan baru dan honestly, baru dapat feeling yang blogging ni aktiviti yang sangat seronok sebenarnya. Mula terjebak dengan dunia blogging since Januari 2011, itu pun atas faktor lecturer suruh create blog untuk komen tentang assignment. Sebelum ni, selalu jadi silent reader sahaja.

Usaha tangga kejayaan!

Pepatah yang simple tapi dalam maknanya. Tanpa usaha, kejayaan takkan datang bergolek. Harus kerja kuat supaya dapat jadi blogger yang hebat. Maksud blogger selalu disalahertikan, bukan bermakna bila ada blog je, kita ialah blogger. Blogger adalah medium dimana seseorang itu menggunakan hasil tulisannya untuk kebaikan atau lebih tepat lagi berkongsi ilmunya untuk kebaikan orang lain.
 
Harapan saya,ingin menjadi seorang blogger yang mampu menyumbang idea dan berkongsi ilmu penting dengan blogger-blogger yang lain. 

InsyaAllah :)

NotaNana: Banyak lagi yang perlu diperbaiki sebelum layak dapat title "BLOGGER"!


18 comments:

Mohd Syukri said...

join!..:)

KinosKoko said...

singgah menggegar sini..jom geger :)

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

gegar sini jugak ye
GEGAR BLOG JULAI 2011
dan sini
GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

Shazana Hanis said...

syukri : join! join! kasi gegarr ;)

Alya Esprézzo said...

yuhuu alya dtg nieeeeeeeee!! nak gegarkan Blog Julai 2011, hehe selamat berkenalan.. :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Shazana Hanis said...

kinos: thanx sudi singgah..kunjungan dibalas nnti :)




gadis melayu: ouch sweeet la nama..thanx sudi ziarah :)

Shazana Hanis said...

alya: hellooooo! thanx sudi dtg sini..dan selamat berkenalan to u too dear ;)

me@monolog said...

kasi gegar sama ini blog! ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

pha is said...

gegar sini dari segment gegar blog julai...
nanti jemput2 lah gegar blog saya pulak..

Nadzirah K. said...

woot2..datang gegar :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/gegar-blog-julai-2011.html

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....
follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

imnabila said...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Shazana Hanis said...

monolog: thanx :)




pha: wait for me, i'm comiiinngggg ;p

Shazana Hanis said...

nadzirah: thanx ya :)



iejam: i follow u ;p

Shazana Hanis said...

nabila: helohelo ;)



khaire: salam perkenalan jugak ;)





ame: hye ame! thanx sudi singgah ;)

Jerung Gergasi said...

135th follower datang singgah sini =)

jom lawat Sarang Jerung:
Sarang Jerung

dan jangan lupa like page di Facebook jika sudi:
Sarang Jerung on Facebook

kalau nak menang duit tunai jom la join contest top referal bernilai rm150 ni:
contest mudah di Sarang Jerung