BACKGROUND

Saturday, March 3, 2012

Perlu excited atau tidak?

Selepas dua bulan menjadi penganggur terhormat mengalahkan YB, maka Ahad ni bermulalah episod baru. 
SEMESTER BARU. AZAM BARU.
Perasaan? Nervous, gelabah arnab, excited, sedih, takut, happy, rasa nak terkencing smua adalah. InsyaAllah, semester ni bakal jadi semester akhir.
After this, dah hilang nikmat jadi student. Kena keje yop keje. *sigh*
Dah tak da dah, mintak duit merata-rata kat parents, malu sikit awak tu dah 20+++ ok? 
Ok. Fine. Sedar diri. 
Dah terbayang UiTM Jengka Kampus Khazanah Alam mula memanggil-manggil seraya senyum ala-ala sweet gitu (perli atau??) Ah. Lupakan.
Suka tak suka, kena balik jugak esok. Jangan nak buat onar ponteng kelas. Hahaha.
Buat kawan-kawan semester akhir, student Bachelor of Accountancy,
 Good luck and all the best. Semoga kita semua success. Amin.
Tiba-tiba sem ni dapat kolej. Terima kasih abe-abe yang bagi duk kolej.  


NotaNana : Terima kasih buat parents yang menangggung semua expenses masa study, dari diploma sampai degree. Menyediakan semua kemudahan untuk ke kelas dan sentiasa memberikan yang terbaik buat anakmu. Doakan anakmu ini rajin-rajin sokmo.
Tak terbalas jasa kalian.
 Sedih baca nasib kawan-kawan kat FB pasal ptptn, ada yang kena deduct sampai RM 1K. Apakah?


14 comments:

AiSyA LiEzA said...

selamt memulakan alam pekerjaan ye.. ^^

Cik Nur said...

moga selamat semuanya.. :)

Tasha said...

uitm yuran murah kan,kalau kena tolak smpi 1k tu mst pelik,tp kalau u lain..tu cikit je..hehe

yuran ktorg lebih 1k ... -.-

Dak Fisha said...

selamat2. yer dear :)

Shazana Hanis said...

aisya : belum keje lg dear..insyaAllah ada 1 sem lg :)


cik nur : tq..so sweet :)

Shazana Hanis said...

tasha : i'm not sure y sampai RM1k..sbb xambil ptptn..juz terbaca kat fb bila kwn2 post..yup..yuran uitm xpernah cecah rm1k... tasha U mana??


fisha : tq dear :)

Shazana Hanis said...

tasha : i'm not sure y sampai RM1k..sbb xambil ptptn..juz terbaca kat fb bila kwn2 post..yup..yuran uitm xpernah cecah rm1k... tasha U mana??


fisha : tq dear :)

9n0L4 said...

chill. hee. slmt bljr hingg ke akhirnya. ;)

dyabunga said...

slmt belajar..:D

fizafantagirO said...

selamat belajar :p .. hihihi

BERT said...

selamat kembali belajar ye :)

Dieyna said...

belajar elok2 yer...

iEnA eLiEnA said...

blogwalking..
hihi sorry..cik iena bru nk blogwalking slps join segmen april bloglist ben ashaari..
lately bz sket..
okies cik iena follow kamu yer..
jgn luper follow blog cik iena sekali yer

http://www.ienaeliena.com/

effendi said...

kawan saya ayah dia pengarah uitm pahang..nama ayah dia ismail..jom folow effendi88mear.blospot.com