BACKGROUND

Tuesday, May 17, 2011

Kembali PULANG!

Hari ni dengan rasminya cuti da habis. 
HARUS pulang ke Jengka untuk polish brain yang semakin berkarat ni 
(intersesi FAR450 dengan Anem Ahia).  
Word HARUS sengaja di caps lock kerana no excuse untuk kau cakap ko sakit or something else untuk kau escape class. 
Sobsob.

Sedih sebab terpaksa tinggalkan :-
  • Ummi, Abah, Najmi and others *tipu ouh padahal kau sedih nak tinggalkan katil kau ngan tilam kan*
  • Okey now I admit, katil, tilam, bantal, air-cond *gediks ouh* >.<
  • MAKANAN in Arabic ma'kulat *since Abah sakit and MC ni, beliau gemar membawa kami menjelajah makanan yang best di Kuantan*(sebelum ni beliau sangat lah busy, Saturday golfing atau nama lain menebas rumput serta lalang di golf club..huhuhu..Ahad sometimes dah kena gerak KL ada meeting on Monday morning and whatsoever). Ada hikmahnya Abah sakit.
  • Fesbuk! Blog! Astro! 
  • Drive kereta parents. REASON?? Jimat minyak kereta sendiri *gila kedekut taik idung masin minah ni, padahal duit semua mintak kat Abah*
  • Jalan-jalan cari pasal. Haha. Kalau duk rumah anytime je boleh follow Abah gi KL ke, makan kat Maran ke balik Kelantan ke pergi mana-mana ke, coz schedule Abah yang selalu outstation and efficient!

NotaNana: Teringat last week, baru je sampai rumah from Jengka (tak sampai 10minit kat rumah, Abah ajak teman dia gi KL, jadi driver). Gila best coz dapat pau Abah makan kat JM Beriani House segala bagai *okey saya admit Kuantan tak ada semua ni dan saya sangat jakun* kuang kuang kuang. Dan next daynya ehem ehem (suara gedik gedik manja, "Abah nak shopping", lalu dihulurkan beberapa keping not RM 100. YES! MISSION ACCOMPLISHED. Lama gila tak shopping. 




THANK YOU FOR READING THIS.


3 comments:

missnanabubu said...

hahahahahaha..naaaa...blaja leklokkk

Shazana Hanis said...

thnx na. Boring2 singgah la jengka ;p

Farah Farhana said...

oooo.....noti ye pau abah..nk kena babap ni..;P