BACKGROUND

Tuesday, May 24, 2011

KAKU tanpa orang tersayang!

TERISTIMEWA BUAT YANG TERSAYANG (you know WHO you are ;)


Sampai je Klinik Fadzilah, Jengka hati rasa sebak gila. 
Gelap. Senyap. Sunyi. 
Buat hati yang dah disuruh kental 
(awal-awal lagi dah pujuk Incik Hati supaya KUAT) 
Rasa nak nangis time tu jugak. 
Tapi control mec-ho sket, TAHAN je.

" Tak pe Nem, kejap je kita kat sini"
(konon2 pujuk Anem, tapi.....hati sendiri???) sobsob.

"Tapi....aku tak boleh la, sedih sangat. Tambah2 tengok katil Ain kosong"

"Nana pun Nem, tengok katil Fieza je sebak"

Fiezaaaaaa, Ainnnnnnnnnnnnn, Pharahhhhhhhhhhhhh, Mumiiiiiiiiiiii 
(rasa nak jerit kuat2). 
Rindu korang sangat2! Sedih gila bila gi lunch, dinner berdua je. 
Konon cam romantik habis la kan. 
Ke mana-mana berdua, macam belangkas bagai. 
Umpama orang yang bercinta pun ya jugak, tapiiii... persetankan semua tuuu.

SEBAB??

Kami KAKU tanpa orang-orang yang kami sayang. 
Orang yang susah senang sama-sama.
Orang lain apa tau. Kita pernah dihentam, dikritik, ditikam dari belakang(tapi syukur tak mati lagi), YA! 
Kita pernah ketawa sama-sama, nangis sama-sama, janji sumpah setia tak online sama-sama(you guys tau kan pasai apa), makan kat gerai nasi lemak sama-sama, kongsi Koko Crunch sama-sama, kongsi sabun toilet Ain sama-sama, conteng white board sama-sama,gi pasar tani beli coconut shake dengan hamlet sama-sama, makan meggi goreng Abang Chef Wan hensem sama-sama, main baling tepung sampai tak hengat sama-sama, berlakon Arab pakai baju kurung/kebaya pukul 2-3 pagi sama-sama, pakai baju kurung malam2(lepas presentation PBL, kelas AIS630) gi makan nasi lemak sampai semua pakcik2 kat kedai pandang kita dengan muka pelik, countdown brapa hari lagi nak balik rumah sama-sama, makan kari basi sama-sama. 
*sebak*

TAPI SEKARANG?
Semua tu tinggal kenangan. Da tak da orang nak conteng white board, da tak da gelak ketawa korang semua apatah lagi usik mengusik.
To be honest, I miss you guys BADLY.



                    NEVER EVER SAY GOODBYE! KAWAN SAMPAI MATI!





NotaNana: Pakcik jual Coconut Shake, "Pakcik bagi diskaun hari ni supaya korang dua gembira sket". Kitorang complain kitorang tak berapa gembira last week. Sobsob.

3 comments:

Ain Rauf said...

hahaha NANA N ANEM,SY DI SINI AMAT MERINDUI KORANG....
NANA N ANEM,SGT BEST KENANGAN2 KITE....LAGI2 PART YG "KONGSI SABUN TOILET AIN SAMA-SAMA" HEHEHE...
SMOGA PERSAHABATAN KITE SENTIASA DIBERKATI ALLAH..=)

Shazana Hanis said...

ainnn..so sweet la you desr! Amin.. Stay forever and forever and ever.. I love u..i love u..i love u..

anem ahia said...

touching..name saye byk kali di mention kat atas tu...huhu