BACKGROUND

Saturday, May 14, 2011

Bila HATI sudah NEKAD!

Maafkan saya! 
Bukan niat mahu berlagak atau mendabik dada. Keputusan yang dibuat bukan untuk suka-suka. Saya sudah berfikir sehabisnya. 
Seandainya ADA, maka ADA lah ia, tetapi seandainya sebaliknya, maka saya tetap menerima dengan hati yang terbuka tanpa sebarang syak wasangka.

Bukaan mudah. Bukan enteng. 
Tapi bila hati saya sudah nekad, I might say that THIS IS MY FINAL DECISION! No turning back! 
No more second chances! I believe this is the FATE by Allah. 



*Gambar sekadar hiasan* Kasih sayang. Nampak nampak. Tudung biar tak matching dengan baju raya sendiri, janji matching dengan baju Abah ;p *Apo gilo eh ekau Nana* Padahal tak sempat shopping tudung, so ekau main belasah je pakai apa yang ada kan kan kan. ADMIT IT NANA ;)                                       
  







NotaNana: Bersyukur dikurniakan Ummi dan Abah yang tak pernah memaksa, jauh sekali mendesak tentang siapakah pilihan hati. Abah, "Kalau Na suka, sayang that guy, Abah OK saja". Abah sangat COMEL! Umi, "You should find someone who loves you MORE THAN you love him". 
Hurm. Betul betul dan betul. TOTALLY AGREE WITH YOU UMMI SAYANG :)

5 comments:

Farah Farhana said...

ehem2...,mcm dlm hati ade taman je..<3
awwww~

Farah Farhana said...

eh bukannnnnnnn.....slah pham rupenyer..:P

Shazana Hanis said...

hahahahah..dear sgt comel okey!!!miss u..muaahhxx..now nk edit blog..cepat mentor,tlg ajar ;)

♥misz nana♥ said...

nana datang sini :D

Shazana Hanis said...

ya ya tafaddali eh ;p