BACKGROUND

Thursday, April 7, 2011

Bila terlebih berdetik detik..

Hello you all (wah macam ramai fans gamaknya ;p) *koya abes* Nak citer ni, bila saya diserang histeria dengan lagu Anuar Zain SEDETIK LEBIH. Bagai nak gila roomate saya, Jai tu. Bukan Jai Hoo ya. Ni Jujai Jujai Jujai Jujai okey. Setiap hari pekak telinga dia dengar saya nyanyi. Dah la suara berterabur, ke laut ke udara ouh dan berbagai bagai ke la. Haih. DAH. DAH. Penat dah. Jom kita dengar lagu ni.

NotaNana:paling suka part ''....ternyata kuperlukan.......(to be continued..... ;p)


*melted melted melted >.<*


2 comments:

Farah Farhana said...

amboi cik nana..
jiwang karat besama siapakah..?huhu~

Shazana Hanis said...

Yang, bersama jai la. Takpun bersama tom, jerry, awek epy dan awek nazmi.hehe. Ok la yang pasha da penat, pasha nak sanda. Bye ;ppp